Bent u op zoek naar een nieuwe glazen schuifpui? Of wilt u het enkele glas in uw woning laten vervangen voor dubbelglas om zo de energiekosten omlaag te krijgen? Zoek dan niet verder, bij ons bent u aan het juiste adres. 040 Glaszetter Waalre levert en plaatst alle soorten glas die u kunt bedenken voor uw woning, bedrijfspand of winkel. Wij helpen u dan ook graag, of nu kiest voor glas in lood, HR++ glas, spiegelglas of toch een totaal andere soort glas, bij ons is het mogelijk. Ook maken wij glas speciaal op maat. Indien u het prettig vind zijn wij er ook om met u mee te denken en om u advies te geven over de beste aanpak. Bij ons geldt de gouden regel; goed werk leveren is belangrijker dan snel werk leveren.

Glaszetter bij renovatie Waalre

040 Glaszetter biedt u graag de helpende hand bij het vervangen en plaatsen van glas in de gehele regio Waalre. Wilt u bijvoorbeeld energiekosten besparen door minder te hoeven stoken? Ook dan kunt u ons inschakelen en dan leveren wij alle soorten glas die u wilt. Neem dus gerust eens contact met ons op

Glaszetter bij nieuwbouw Waalre

Wanneer er in uw nieuwe huis glas gezet moeten worden bent u op bij ons op het goede adres. Bij nieuwbouw valt de keuze standaard vaker op het toepassen van dubbele beglazing. HR-glas en dubbele beglazing hebben als voordeel dat er minder warmte verloren gaat waardoor de energiekosten dus lager uit zullen vallen.

Glaszetter Waalre bij bijzondere beglazing

Bent u op zoek naar bijzondere beglazing voor in uw huis? Dan helpen wij hier graag bij! Wilt u bijvoorbeeld figuurglas of glas in lood? Ook voor ambachtelijk werk en decoratieve beglazing kunt u bij 040 Glaszetter Waalre terecht.

Glas zetten door 040 Glaszetter Waalre

Wilt u gaan renoveren of overstappen op dubbelglas of heeft een nieuwbouwhuis waar glas in gezet moet worden? Zoek dan niet verder, bij 040 Glaszetter Waalre bent u aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst voor alles wat betrekking heeft met het zetten van glas. 040 Glaszetter Waalre zorgt ervoor dat u een ervaren glaszetter in huis haalt die aan al u wensen voldoet. Ook wanneer er met spoed een glas moeten worden geplaatst of vervangen zit u bij ons goed. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 040-2051882. Daarnaast kunt u ons ook altijd een mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat kost dubbelglas, glas in lood of nieuwe ramen in huis?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk glas het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we gratis en vrijblijvend een offerte uit. Vraag nu een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Glaszetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Glaszetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040glaszetter.nl

Copyright © 2023 www.040glaszetter.nl
Sitemap

040 Glaszetter Eindhoven
040 Glaszetter Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 10 ratings.