Wilt u het enkele glas in uw woning vervangen door dubbelglas? Bent u op zoek naar een nieuwe glazen schuifdeur? Of kiest u voor een lichtstraat in de aanbouw? 040 Glaszetter levert en plaatst alle soorten glas in woningen, winkels en bedrijven. Of u nu kiest voor HR++ glas, spiegelglas, glas in lood, figuurglas, een bovenlicht of een glazen keukenachterwand, voor elke soort glas zijn wij de expert die u zoekt. In een nieuwbouwpand of in een bestaand gebouw of een woning, zowel binnen als buiten.

Maatwerk voor u

Al het glas dat we plaatsen maken we op maat. Of het nu gaat om een winkelruit of detailwerk, zoals bij glas in lood of een spiegel, we leveren wat we beloven. Niet alleen plaatsen we het glaswerk, uiteraard denken we ook met u mee en geven u advies. Bijvoorbeeld als het gaat om veiligheidsglas, ventilatieroosters of glas dat een bepaalde u-waarde moet hebben. We brengen graag persoonlijk advies aan u uit en zorgen voor een zorgvuldige afwerking. Het leveren van goed werk is voor ons belangrijker dan het leveren van snel werk.

Ieder zijn vak

Glas zetten is vakmanschap. De glaslatten plaatsen we zelf en het kitwerk doen we zelf. Soms ook hebben we te maken met andere vaklieden zoals de timmerman, de schilder of  de aannemer. Samen werken we aan een transparant eindresultaat, altijd tegen een scherpe prijs.

Onze specialismen zijn:
Verbouwing & renovatie
Nieuw glas bij nieuwbouw
Maatwerkklussen

Andere klussen?

Zoekt u, naast een glaszetter, nog andere vaklieden nodig voor klussen in of aan uw huis of bedrijfspand? Bijvoorbeeld een timmerman, stucadoor, loodgieter of schilder?  Bel dan ook 040-2051882. Of ga naar de website 040klusbedrijf.nl

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat kost dubbelglas, glas in lood of nieuwe ramen in huis?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk glas het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we gratis en vrijblijvend een offerte uit. Vraag nu een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Glaszetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Glaszetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Zandven 11
5508 RN Veldhoven
040-2051882
info@040glaszetter.nl

Copyright © 2024 www.040glaszetter.nl
Sitemap

040 Glaszetter Eindhoven
040 Glaszetter Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 10 ratings.