040glaszetter4
Voor een klant uit veldhoven is 040 Glaszetter gevraagd om een tweetal glas in lood ramen te renoveren. 040 Glaszetter heeft de oude glas in lood ramen eruit gehaald. Vervolgens zijn de glas in lood ramen door 040 Glaszetter vakkundig gereinigd en vervolgens voorzien van een geheel nieuwe loodrand. 
Vervolgens heeft 040 Glaszetter de ramen terug geplaatst in de kozijnen en deze voorzien van nieuwe glaslatten.

040glaszetter3a

040 Glaszetter heeft voor een bedrijf de complete glaswanden  boven een doorgang geplaatst. Omdat de glaswanden boven een doorgang geplaatst moesten worden heeft 040 Glaszetter door middel van een kraan alle ramen vakkundig geplaatst. Voor dergelijke situaties is er Letselveilig HR++ Glas. Dit is glas met een veilig breukpatroon, waarin bij breuk geen grote scherven of openingen ontstaan. De kans op ernstig letsel is daarmee onmogelijk geworden. Kleine ongelukjes zijn nog wel mogelijk vandaar dat de officiële term voor dit type glas letselbeperkend glas is. 

De glaspanelen van 32 mm zijn door 040 Glaszetter uit Eindhoven met behulp van compriband en onder en boven in een u profiel geplaatst. Vervolgens heeft 040 glaszetter alles afgekit.

040glaszetter2a
Voor een klant uit Veldhoven heeft 040 Glaszetter uit Eindhoven glasschade herstelt. In een tijdelijk leegstand pand heeft 040 glaszetter alle ingegooide ramen vervangen. Alle schade werd gedekt door de glasverzekering. Daarom is het fijn als de schade aan uw ruit zo snel mogelijk opgelost kan worden. Een glaszetter van 040 Glaszetter uit Eindhoven heeft de ramen geplaatst inclusief het plaatsen van de glaslatten en al het kitwerk.

040glaszetter1

Voor een klant in Eindhoven heeft 040 Glaszetter een complete pui voorzien van dubbel glas HR++. Wist u dat HR++ glas momenteel de meest populaire glassoort is? Door de hoge vraag dalen de prijzen, maar een belangrijker voordeel is de enorme daling in stookkosten door de hoge isolatiewaarde van het glas. U geld kunt dus veel geld besparen met HR++ glas.

Nat het inmeten van de de kozijnen in de fabriek heeft de glaszetter van 040 Glaszetter de ramen geplaatst inclusief het plaatsen van de glaslatten en al het kitwerk.

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat kost dubbelglas, glas in lood of nieuwe ramen in huis?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk glas het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we gratis en vrijblijvend een offerte uit. Vraag nu een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Glaszetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Glaszetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Zandven 11
5508 RN Veldhoven
040-2051882
info@040glaszetter.nl

Copyright © 2024 www.040glaszetter.nl
Sitemap

040 Glaszetter Eindhoven
040 Glaszetter Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 10 ratings.