Wilt u het glas in lood in het bovenlicht in oude glorie herstellen? Of is het glas in de en suite deuren aan vervanging toe? Ook voor ambachtelijk werk en decoratieve beglazing kunt u bij ons terecht.

Glas in lood

Het restaureren van een glas in lood raam vereist vakmanschap. Glas in lood is niet zo dik. Daardoor is het kwetsbaar. Met volledige aandacht verzorgen we daarom de restauratie van uw glas in lood. Ook laat glas in lood vrij veel warmte en koude door, het isoleert niet zo goed. U kunt er daarom voor kiezen om de glas in lood ruiten in dubbel glas te laten maken. Zo is uw huis beter geïsoleerd en breekt het glas minder snel. Als glasspecialist kunnen we vrijwel elke soort schade aan glas in lood herstellen. Soms doen we dit bij u thuis, maar meestal halen we het raam bij u op en plaatsen we het terug als het gerepareerd is.

Figuurglas

Het plaatsen van figuurglas is vergelijkbaar met het plaatsen van gewoon transparant glas, maar bij figuurglas ziet u aan één kant een decoratief motief in het glas. Hierdoor is het glas, afhankelijk van het gekozen motief, minder transparant. Het kan binnenshuis worden gebruikt, bij bijvoorbeeld een douchecabine, of buiten, bijvoorbeeld in de voordeur.

Spiegels

Wilt u een spiegel integreren in het badkamermeubilair of in de keuken? Of kiest u voor spiegels in een zakelijke omgeving, bijvoorbeeld als scheidingswand, in vitrines of in een kleedkamer? Elke spiegel maken wij op maat en plaatsen we op een degelijk manier.

Wilt u meer weten over decoratieve beglazing? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat kost dubbelglas, glas in lood of nieuwe ramen in huis?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk glas het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we gratis en vrijblijvend een offerte uit. Vraag nu een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Glaszetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Glaszetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Zandven 11
5508 RN Veldhoven
040-2051882
info@040glaszetter.nl

Copyright © 2024 www.040glaszetter.nl
Sitemap

040 Glaszetter Eindhoven
040 Glaszetter Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 10 ratings.