Reviews

Onze klanten beoordeelden 040 Glaszetter met een gemiddelde score van: 8,4

Wilt u weten hoe 040 Glaszetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

 

040 Glaszetter Eindhoven
040 Glaszetter Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 10 ratings.

Meedenken

In mijn uitbouw heeft 040 glaszetter alle HR++ ramen geplaats en in de bovenlichten de dauerlufters, daar hat ik zelf niet aan gedacht. Fijn dat jullie goed meedenken met de klant.

Rating:Francise

Zoals het hoort
Prima service!.. goed contact met nick, goed werk geleverd en een zeer nette prijs...al met al een super goede ervaring. ik ga ze zeker weer bellen.

 

Rating:Harrie Boutens

Perfecte service van 040 glaszetter.
Na telefonisch contact een afspraak gemaakt. De heren waren netjes op tijd en hebben de klus perfect gemaakt. Alles netjes achtergelaten. Perfect zoals het hoort.

 

Rating:E franssen

Goede service mannen van 040.

Rating:Een tevreden klant

Prettig
Het was maar een kleine klusje, maar alles is naar volle tevredenheid
afgehandeld. Van inmeten tot het zetten van de nieuwe ruit. Verder
vond ik de glaszetters prettig en vriendelijke mannen. Kortom wat mij
betreft voor herhaling vatbaar.

 

Rating:Snelle service

Wat een fijn bedrijf. Super snelle service. Telefonisch een afspraak kunnen maken. Netjes op tijd en de werknemer die het raam heeft geplaatst was erg vriendelijk. goed werk geleverd.

Rating:Frans Liebregts

Buitendeuren voorzien van HR++ glas
Opdracht volgens (prijs)afspraken verricht. Goed advies over alle mogelijkheden qua glas. Flexibel voor afspraak, vakkundige uitvoering van de opdracht, vriendelijk mannen. Kortom, voor herhaling vatbaar.

 

Rating:M Kleij

Keurig werk

Gisteren is 040 glaszetter geweest. Zeer vriendelijk personeel. Ze hebben professioneel werk geleverd en alles volgens afspraak gemaakt. Ze hebben ook alles tot in de puntjes opgeleverd, geen rommel achter gelaten. fijn bedrijf 040 glaszetter

 

Rating:Ilona

Snel opgelost
040 Glaszetter heeft me echt uit de brand geholpen. Toch vervelend als je een kapotte ruit hebt. Ze zijn meteen gekomen en na het plaatsen van een noodvoorziening (het was al avond) hebben ze een dag later de ruit vervangen. top heren.

 

Rating:Aanrader

Na een heldere offerte meteen een afspraak ingepland. De heren stonden stipt op tijd voor de deur. Glas is vervangen. Erg netjes gewerkt. Zeker een aanrader

 

Rating:  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat kost dubbelglas, glas in lood of nieuwe ramen in huis?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk glas het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we gratis en vrijblijvend een offerte uit. Vraag nu een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Glaszetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Glaszetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Zandven 11
5508 RN Veldhoven
040-2051882
info@040glaszetter.nl

Copyright © 2024 www.040glaszetter.nl
Sitemap

040 Glaszetter Eindhoven
040 Glaszetter Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 10 ratings.