Als het gaat om nieuwbouw, wordt er vaak standaard gekozen voor dubbele beglazing. Dubbelglas en HR-glas hebben als voordeel dat er minder warmte verloren gaat en dus de stookkosten lager zijn. Daarnaast is het comfortabel, omdat er geen koude door het raam komt en het werkt inbraakwerend (want dubbelglas geeft veel geluid als het breekt).

Isolatie en ventilatie

Bij dubbelglas zijn twee ruiten met elkaar verbonden, met in de tussenruimte lucht. Het wordt ook wel isolatieglas genoemd. Er zijn verschillende soorten dubbele beglazing en HR-glas. De isolatiewaarde varieert. Om de leef- of werkomgeving comfortabel te houden is het belangrijk dat er ventilatiemogelijkheden zijn. Veel kozijnen hebben tegenwoordig een ventilatierooster. 040 Glaszetter adviseert u graag over het glas en de ventilatieopties die er zijn voor uw nieuwe huis of bedrijfspand. Uiteraard is uw budget hierbij leidend.

Veelzijdig en functioneel

Glas wordt op veel meer manieren gebruikt dan in het raam. In uw nieuwe huis voorzien we ook uw schuifpui, overkapping, lichtstraat, keukenachterwand  of voordeur graag van het juiste glas.

Wilt u meer weten over beglazing in nieuwbouwhuizen en nieuwe gebouwen? Neem dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat kost dubbelglas, glas in lood of nieuwe ramen in huis?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk glas het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we gratis en vrijblijvend een offerte uit. Vraag nu een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Glaszetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Glaszetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Zandven 11
5508 RN Veldhoven
040-2051882
info@040glaszetter.nl

Copyright © 2024 www.040glaszetter.nl
Sitemap

040 Glaszetter Eindhoven
040 Glaszetter Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 10 ratings.