Wilt u op de stookkosten besparen door het enkelglas te vervangen door dubbel glas? Wilt u nieuw glas in de voordeur? Houdt u inbrekers en storende geluiden graag buiten? 040 Glaszetter is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten glas.

Isolatieglas

Het ene glas is het andere niet: HR++ glas isoleert bijvoorbeeld beter dan ‘gewoon’ HR-glas. Wij adviseren u graag over het meest geschikte glas voor uw woning of pand. We kijken daarvoor onder andere naar de U-waarde. Deze waarde geeft aan hoe goed het glas isoleert en laat zien hoeveel warmte er verloren gaat. Hoe lager deze waarde, hoe minder warmte u verliest. Dit kan fors schelen in de stookkosten. Zo heeft HR++ glas een U-waarde van ongeveer 1,2 terwijl de U-waarde van traditioneel dubbelglas  ongeveer 3 is. Dat scheelt de helft!

Veiligheidsglas

Heeft uw huis nog oude draairamen of kleine klepraampjes? Soms is het verstandig deze te laten vervangen. Deze ramen zijn inbraakgevoeliger dan vaste ramen. Als u kiest voor nieuwe ramen, dan is het van belang dat er wel geventileerd kan worden. Kies bijvoorbeeld voor een vast raam met een ventilatierooster: een veilige keuze die uw leefomgeving nog prettiger maakt. Ook zijn er glassoorten die minder kwetsbaar zijn dan andere. Als u laagelegen ramen hebt (onder de 80 centimeter), dan is extra stevig glas vereist. We helpen u de juiste keuzes te maken.

Wij werken voor particulieren, winkels en bedrijven. Gaat u verbouwen en wilt u meer weten over het meest geschikte glas voor uw huis? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat kost dubbelglas, glas in lood of nieuwe ramen in huis?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk glas het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we gratis en vrijblijvend een offerte uit. Vraag nu een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Glaszetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Glaszetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Zandven 11
5508 RN Veldhoven
040-2051882
info@040glaszetter.nl

Copyright © 2024 www.040glaszetter.nl
Sitemap

040 Glaszetter Eindhoven
040 Glaszetter Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 10 ratings.