Wilt u de energiekosten omlaag krijgen en het enkele glas in uw woning laten vervangen voor dubbelglas? Of bent u op zoek naar een nieuwe glazen schuifpui? Dan bent u bij ons op het juiste adres! 040 Glaszetter Eindhoven levert en plaatst alle soorten glas die u maar kunt bedenken in uw woning, winkel of bedrijfspand. Wij helpen u graag, of u nu kiest voor HR++ glas, glas in lood, spiegelglas en ga zo maar door, niets is ons te gek. Daarnaast maken we al het glas dat we plaatsen speciaal op maat. Wanneer u het fijn vindt denken we natuurlijk ook met u mee en geven wij een advies over de beste aanpak. Wij vinden het belangrijker om goed werk te leveren dan dat we snel werk leveren.

Glaszetter bij renovatie Eindhoven

040 Glaszetter helpt u graag met het vervangen en plaatsen van glas in heel de regio Eindhoven. Wilt u bijvoorbeeld energiekosten besparen door minder te hoeven stoken? Dan kunt u ons inschakelen voor het plaatsen en leveren van alle soorten glas die u maar wilt.

Glaszetter bij nieuwbouw Eindhoven

Maar ook wanneer er in uw nieuwe huis glas gezet moet worden bent u bij ons op het goede adres. Bij nieuwbouw wordt er vaak standaard voor gekozen om dubbele beglazing toe te passen. Dubbele glazen en HR-glas hebben als voordeel dat er minder warmte verloren gaat en dat de energiekosten dus lager uit zullen vallen.

Glaszetter Eindhoven bij bijzondere beglazing

Wilt u bijzondere beglazing in uw huis? Dan helpen we hier graag bij! Wilt u bijvoorbeeld glas in lood of figuurglas? Ook voor het ambachtelijke werk en decoratieve beglazingen kunt u bij 040 glaszetter terecht!

Glas zetten door 040 Glaszetter

Heeft u een nieuwbouwhuis waar glas in gezet moet worden of wilt u gaan renoveren en overstappen op dubbel glas? Dan bent u bij 040 Glaszetter helemaal op de goede plek. Wij helpen u graag met alles wat er ook maar te bedenken valt met betrekking tot glas zetten. 040 Glaszetter regelt een ervaren glaszetter die u in al uw wensen voorziet. Ook wanneer er met spoed glas moet worden vervangen en worden geplaatst bent u bij ons helemaal goed. Wij zijn namelijk altijd telefonisch bereikbaar op 040-2051882. Daarnaast kunt u ons ook altijd een e-mail sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • renovatie 1
  • nieuwbouw 1
  • bijzonder 1

Wat kost dubbelglas, glas in lood of nieuwe ramen in huis?

offertegesprek

Wij komen vooraf bij u kijken welk glas het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Op basis daarvan adviseren we u en brengen we gratis en vrijblijvend een offerte uit. Vraag nu een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Glaszetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Glaszetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Zandven 11
5508 RN Veldhoven
040-2051882
info@040glaszetter.nl

Copyright © 2024 www.040glaszetter.nl
Sitemap

040 Glaszetter Eindhoven
040 Glaszetter Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 10 ratings.